OVER MILOOKS

Mijn naam is Milou Bitter. Mode is al van jongs af aan mijn grote passie.

Na de HTS voor de Confectie Industrie “Mr Koetsier” heb ik bijna 10 jaar bij RTL Nederland gewerkt in diverse commerciële functies. Toch bleef mijn fashion hart kloppen en daarom besloot ik in 2009 om aan de Mode Academie Vogue de opleiding Mode Styling te gaan volgen. Dit is de basis voor MILOOKS geweest.

Als ik klanten adviseer, zowel particuliere als zakelijke, vind ik het belangrijk om me te verdiepen in de persoon en zijn of haar gewenste uitstraling. Hierbij komt mijn inlevingsvermogen en gevoel voor styling goed van pas en zijn mijn adviezen niet afhankelijk van budget, figuur of smaak.

Het is altijd mijn doel om klanten blij te maken. Bijvoorbeeld omdat hun kast weer overzichtelijk is, ze een duidelijke of richtinggevende figuur- of kleuranalyse hebben gekregen of omdat we outfits hebben gekocht die bij hun persoonlijkheid of uitstraling passen.


“De outfits die we hebben gekocht passen perfect bij mijn figuurtype. Daardoor voel ik me er superlekker in en heb ik meer zelfvertrouwen”.
Mies de Jong
Door mijn unieke achtergrond, een combinatie van commerciële ervaring, een creatieve opleiding en gevoel voor styling, voel ik ook goed aan wat een zakelijk event, een representatieve outfit of adviesvaardigheden van winkelmedewerkers op commercieel gebied voor klanten kunnen betekenen.


“Ik ben enorm dankbaar dat ik de expertise en het talent van Milou kan inschakelen. Het bespaart me veel tijd en ik ben altijd verzekerd van de beste outfits, waardoor mijn boodschap krachtiger overkomt. Milou is enorm betrokken, persoonlijk en deskundig. Een echte aanrader!” 
Richard de Leth, OERsterk