HOE FIJN ZOU HET ZIJN ALS JE ALLES IN JE KAST OOK DRAAGT?

Uit onderzoek is gebleken dat 20% van de items in de kledingkast 80% van de tijd worden gedragen. Dat betekent dat 80% van de items nauwelijks of nooit worden gedragen. Dat is voor velen een terugkerende bron van frustratie. Een opgeruimde kast zorgt voor overzicht, tijdwinst en besparing. Rust in je kast zorgt dus voor rust in je hoofd!

MILOOKS helpt je bij het opruimen en herindelen van je kast zodat je overzicht hebt. Zo weet je wat je hebt, wat je (niet meer) nodig hebt en welke items je kunt combineren.

Eerst gaan we samen je stijl bespreken zodat we weten wat je wil uitstralen. Daarna gaan we in je kast kijken welke kledingstukken hierbij wel en niet passen, welke vermaakt kunnen worden en hoe ze al dan niet te combineren zijn. Tenslotte gaan we samen beoordelen welke items ontbreken. Hierna kunnen we eventueel samen gaan winkelen.

"Het is nu heerlijk om mijn kast open te doen. Hij puilt niet meer uit met dingen die ik niet draag en ik zie in één oogopslag welke kleding ik vandaag ga combineren."