REFERENTIES ZAKELIJK
Style training retail
"Voor een groep geselecteerde storemanagers, hebben wij Milou gevraagd een training te ontwikkelen/geven betreft persoonlijk stijl- en kleuradvies. Zelfs de meest ervaren storemanagers waren direct geboeid door de deskundigheid van Milou. Een correcte onderbouwing krijgen, achter hetgeen dat je al jaren op gevoel doet, werkt zeer inspirerend en motiverend. De betrokkenheid van Milou zorgt ervoor dat je het gevoel hebt dat zij onderdeel is van de organisatie. Los van het ontwikkelen van de training heeft Milou ons dan ook geholpen met het opzetten van het gehele concept ‘personal advisor’ in onze winkels. Wat begon als een eenmalig project, is mede door de toewijding van Milou, uitgegroeid tot een vast onderdeel in ons opleidingsplan. Milou, bedankt voor alles en wij kijken uit naar onze verdere samenwerking!!"
Kim Visser, district manager Sissy Boy - Manfield - Sacha
"Voor het winkelpersoneel en de Store Managers van onze 28 Expresso Fashion winkels waren wij op zoek naar een praktijkgerichte verkooptraining. Milou heeft voor ons een training op maat gemaakt, gebaseerd op het herkennen van het figuurtype en de stijl van onze klanten, het stellen van de juiste vragen en daarop in te spelen met de juiste items uit onze collectie. Het was voor iedereen, ook voor de zeer ervaren medewerksters, leerzaam, interactief, praktijkgericht, duidelijk, boeiend en leuk. Milou bedankt!"
Daisy Underwood, Retail Manager Expresso Fashion
"De manier waarop en het enthousiasme waarmee je de training hebt gegeven werkt aanstekelijk en heeft er al voor gezorgd dat er de volgende dag over gesproken werd en de rest van het personeel haar lichaamsvorm “type” heeft gekregen. Hoe meer erover gesproken wordt des te beter het advies aan klanten zal zijn. Ik heb er alle vertrouwen in dat we heel veel plezier gaan hebben aan alle informatie die tot ons is gekomen en we zullen dit zeker gaan gebruiken in de praktijk."
Victor Mathlener| Bedrijfsleider, Perfectly Basics
Style Coaching
"Na 10 jaar te hebben gewerkt voor een organisatie met een traditionele zakelijke dresscode heb ik de goede stap genomen om voor mijzelf te beginnen. Voor het vraagstuk hoe ik mijzelf wilde presenteren in mijn vak zocht ik een professioneel antwoord. Milou heeft mij het perfecte antwoord gegeven. Met haar kennis, inzicht en efficiënte werkwijze op het gebied van imago en styling heeft zij de manier gevonden om mij de uitstraling te geven waar ik mij goed bij voel."
Ineke van de Laak, global-courtesy, Training, Coaching, Hospitality
Personal Shopping
"Voor mijn functie moet ik er zakelijk en representatief uit zien. Dit betekent dat ik vaak in pak moet, maar niet altijd. Omdat ik er graag wat jonger en hipper uit wilde zien heb ik MILOOKS ingeschakeld. Nadat we eerst samen door mijn kast zijn gegaan en deze meer dan gehalveerd hebben, zijn we gaan shoppen. Milou had voor mij in 2 winkels al rekken met kleding klaar gehangen. Ik hoefde alleen maar te passen en eventueel af te rekenen. Dit was zeer efficiënt en daardoor had ik in een paar uur een compleet nieuwe en moderne garderobe, passend bij mijn functie en type. Ook mijn vrijetijd outfits zijn vernieuwd en ik krijg nog geregeld complimenten uit mijn omgeving."
T van de A, CEO ICT bedrijf
Styling workshop Figuur en Stijl
“Om onze mensen te bedanken voor hun onvoorwaardelijke inzet en om als team weer eens gezellig samen te zijn hebben we Milou gevraagd om een styling workshop “op maat” te geven. De workshop was professioneel, leuk, leerzaam, verbindend en de tips waren opbouwend, herkenbaar en direct te gebruiken. Milou bedankt voor dit geslaagde teamuitje”
Tanja Nikolic, Afdelingshoofd, Polikliniek Orthopedie en Reumatologie, Spaarne Gasthuis
"In oktober hebben wij tijdens een teamoverleg, als onderdeel van het programma, een stylingworkshop gekregen van MILOOKS Style Coaching. Het doel was om ‘eens wat anders te doen’ en dit heeft zeker positief gewerkt! De groep, voornamelijk secretaresses, reageerden allemaal erg enthousiast. Met name de uitgebreide informatie over styling, de tips en de do's en dont’s maar zeker ook de figuuranalyse deed iedereen inzien dat met de juiste toevoegingen iedereen er prachtig uit kan zien. Veel collega’s kijken nu met andere ogen naar elkaar wat uitmondt in leuke reacties over en weer. Men maakt eerder complimenten en een opmerking over de kleding is ineens wat makkelijker geworden. Het verbindt en zeker met dit in het achterhoofd heeft de styling workshop een positieve werking op het team. Milou bedankt!"
Eveline Wartenbergh, Projectondersteuner Gemeente Amsterdam
"Wat was het leuk om met collega’s op deze manier tijd met elkaar door te brengen. Milou gaf ons zeer bruikbare tips, gebaseerd op onze persoonlijke smaak en figuur. We hebben ontzettend veel geleerd over hoe we ons het beste kunnen kleden en ontzettend veel lol gehad. Helaas moeten we overdag ons uniform dragen, maar ’s avonds en in het weekend gaan we voortaan helemaal goed gestyled op pad. Persoonlijk heb ik de workshop ervaren als zeer leerzaam en de aannames die ik heb gedaan over de kledingstijl passend bij mijn figuur zijn voor eens en voor altijd onjuist. Ik draag nu kleding die ik altijd had willen dragen en weet nu ook dat dit bij mij past en goed staat. Ik ben meer zelfverzekerd in mijn keuzes. Ik koop nu ook bewust omdat ik op een paar praktische zaken let en kan beter en makkelijker kiezen. Ik voel mij prettig in mijn lijf door de styling workshop. Dank je wel Milou voor de geweldige middag!"
Gea Looyen, Apotheker Kring Apotheek Abcoude
Workshop Zakelijk Hip
"De workshop heeft ons team en mijzelf aan het denken gezet! Naast fashion en styling inspiratie hebben we besproken wat de gewenste dresscode is voor een client facing rol. Zeer waardevol om te leren hoe je kan uitstralen wat je wil uitstralen, persoonlijk en als bedrijf!"
Tessa van der Starre, Managing Director MediaCom
"De workshop Zakelijk Hip van MILOOKS heeft ervoor gezorgd dat ik minder lang voor mijn kledingkast sta te twijfelen over ‘wat ik nu weer aan moet’. Ik weet nu hoe ik een aantal goede basics kan combineren met hippe aanvullingen en accessoires. Hierdoor kan ik meerdere ‘sets’ maken die bij mijn stijl en werkomgeving passen en waarin ik me lekker voel."
Sylvia den Blanken, media professional
"Als ondernemer ben ik aangesloten bij de Firm Ladies, een groep zelfstandige vrouwelijke ondernemers. De workshop 'Zakelijk Hip’ was de perfecte invulling voor een van onze thema avonden. Binnen een paar uur waren we op de hoogte van de laatste mode trends, wisten we welke kleding geschikt is om zakelijk te dragen en hadden we allemaal een persoonlijk advies gekregen."
Firm Ladies, netwerkorganisatie voor vrouwelijke ondernemers
Style training Representatieve functies
"MILOOKS heeft voor OMS een leuke en interactieve zakelijke style training verzorgd. De vrouwen en mannen werden in twee aparte groepen verdeeld waarbij de focus lag op het vertalen van de OMS kernwaardes naar een passende hippe & stijlvolle uitstraling voor onze mensen. Met haar media en mode kennis wist zij ons precies van de juiste styling adviezen en fashion trends te voorzien. Milou is een leuke spontane vrouw die op een fijne maar toch eerlijke manier haar mening en styling tips deelt.
Milou, bedankt voor het custom made programma!"
Joris van der Pol, Algemeen Directeur OMS
REFERENTIES PARTICULIER
Kastencheck
"De enthousiaste, vrolijke en zakelijke aanpak van Milou trok mij over de streep om een kastencheck te doen. Dat was best spannend. Ik doe af en toe een miskoop, stapel al jaren kleding op en dacht dat ik heel slecht kleding kon weg gooien. Niets is minder waar. Met Milou erbij werd het een waar feestje! 5 vuilniszakken verder is mijn kast weer overzichtelijk en alleen nog maar gevuld met dingen bij mij passen en die ik dus graag draag."
Anita Wijnant, eigenaar praktijk voor fysiotherapie
"Na lange tijd in het buitenland te hebben gewoond, kwam ik terug in Nederland met een kast gevuld met saaie kleren en moest ik mij weer aanpassen aan de Nederlandse stijl. Ik voel me fijn als ik er leuk uitzie, dus ik besloot vol goede moed een setje nieuwe kleren te kopen. Dat is niet zo 'mijn ding', dus ik raakte gefrustreerd en kwam thuis met te veel toch-niet-zo-leuke dingen waar ik me niet lekker in voelde. Het lukte me niet de 'juiste toon' te vinden en was helaas ook weer heel wat euro's lichter. Milou bood aan mij te helpen. We hebben tijdschriften en sites bekeken, mijn saaie klerenkast uitgeplozen en een strak schema met te bezoeken winkels gemaakt. Milou voelde mij meteen aan, kocht op zicht al een prachtig jasje en daarna scheerden we door de winkels. Tassen gevuld met uitsluitend hele-leuke dingen, die ik dag in dag uit aankan en waarin ik me heel goed voel. Milou heeft niet alleen een fijne neus voor de leukste kleren, ze voelde me zo goed aan dat miskleunen geen optie meer zijn."
C.M. uit Huizen
"Wat een verademing om met Milou samen door mijn kast te gaan. Grote schoonmaak gehouden en veel oude kleding weggedaan. Heb nu meer overzicht over de mooie spullen die ik heb en ik heb een aantal goede suggesties van Milou gekregen voor nieuwe combinaties. Ze is doortastend en helder en weet goed aan te sluiten bij jouw eigen wensen.”
Sandra Keizer, Organisatieadviseur
Personal Shopping
"Onze dochter ging haar eerste Communie doen en is een echt meisje-meisje. Na een prachtige jurk voor haar te hebben gekocht kon moeders niet achterblijven. Aangezien mijn schoonfamilie uit België komt en feesten daar klassiek gevierd worden had ik behoefte aan steun voor mijn kledingkeuze.  Milou heeft (gelukkig) het voorwerk gedaan en kwam met foto's en een praktisch plan. Toen we samen op pad gingen zijn we doelgericht gaan kijken en ben ik dezelfde ochtend nog super geslaagd, inclusief schoenen en panty’s!  Voor mij was het veel leuker om deze speciale outfit samen te kopen en eerlijk gezegd had ik het duwtje in de rug ook wel nodig. Ik had de keuze voor deze opvallende jurk zonder Milou zeker niet durven maken."
Lilian Speeckaert
"Na de kastencheck zijn we gaan shoppen. Het was fijn om dat samen te doen want ik hou helemaal niet van shoppen en kijk daar altijd tegenop. Milou wist precies wat er aangevuld moest worden en kwam met een aantal kledingstukken, die ik zelf niet zou hebben gekozen maar heel mooi blijken te staan. Ik sta nu 's ochtends niet meer voor een volle kast waar ik niet uit kan kiezen, maar voor een kast vol mogelijkheden! Dankjewel voor je enthousiasme, openheid, kennis en inzicht. Bovendien was het erg gezellig."
Anita Wijnant, eigenaar praktijk voor fysiotherapie
Workshop Figuur en Stijl
"Ik vond het een hele leuke workshop vooral om het met het hele team te doen! Ook persoonlijk, want je hebt allemaal dingetjes waar je onzeker over bent. Milou kan dat echt weg toveren met haar advies."
Sylvia, Spaarne Ziekenhuis, Hoofddorp
Workshop Kleur
"Het was een super leuke en leerzame workshop waarbij we niet alleen geleerd hebben welk kleurtype we zijn (en welke kleuren dus het mooiste staan) maar ook wat de trendkleuren voor aankomend modeseizoen zijn en voor wie deze geschikt zijn om te dragen"
Marieke van der A, Haarlem
MILOOKS
PARTICULIER
ZAKELIJK
TRAINING
REFERENTIES
OVER MILOOKS