STYLE TRAINING REPRESENTATIEVE FUNCTIES

Deze training is erop gericht om medewerk(st)ers te leren hoe ze hun uitstraling en zelfvertrouwen kunnen verbeteren, zodat deze optimaal passen bij hun functie en de stijl, uitstraling en kernwaardes van het bedrijf.
De trainingen worden op maat gemaakt, wat betekent dat de kernwaardes of gewenste uitstraling van het bedrijf in de trainingen worden verwerkt.

MILOOKS leert de deelnemers tijdens een interactieve training hoe ze er representatief uit kunnen zien. Ze leren alles over figuur-, stijl- en kleurtypes, en de do’s en dont’s die daarbij horen, en krijgen meer inzicht in wat kleur en stijl doen met uitstraling. We leren ze alles over de meest recente trends en dresscodes en wat wel en niet kan in bepaalde functies en bij bepaalde leeftijden en gelegenheden, zodat hun uitstraling optimaal past bij hun functie en de uitstraling van het bedrijf.

Tijdens de trainingen wordt middels diverse oefeningen aandacht besteed aan welke kleding bij welke stijl-, kleur en figuurtype past en wat dit doet met de uitstraling. Na afloop van de training krijgen alle deelnemers een persoonlijke figuur- of kleuranalyse met styling tips. Desgewenst is er de mogelijkheid om na afloop met de deelnemers te gaan shoppen.

“MILOOKS heeft voor ons een leuke en interactieve zakelijke style training verzorgd, waarbij de focus lag op het vertalen van onze kernwaardes naar een passende hippe & stijlvolle uitstraling voor onze mensen. Milou, bedankt voor het custom made programma!”