STYLE TRAINING FIGUURTYPES VOOR WINKELMEDEWERK(ST)ERS

Deze training is erop gericht om winkelmedewerk(st)ers te leren welke kleding uit de nieuwe collectie bij welke figuurtypes past, zodat ze hun klanten beter en sneller kunnen adviseren over passende items uit de collectie.  
De trainingen worden op maat gemaakt, wat betekent dat de nieuwe collectie in de trainingen wordt verwerkt, waardoor ze actueel en praktijkgericht zijn. MILOOKS leert de deelnemers tijdens een interactieve training hoe ze de figuurtypes en stijl van klanten beter kunnen herkennen. Ze leren alles over figuurtypes en de do’s en don’ts die daarbij horen. Tijdens de trainingen wordt middels diverse praktijkgerichte rollenspellen aandacht besteed aan welke items uit de collectie bij welke stijl en figuurtypes passen. We leren de deelnemers te observeren, aan het begin van het klantcontact de juiste vragen te stellen, goed te luisteren en door te vragen. Hierdoor kunnen ze gerichter en sneller de juiste items uit de collectie zoeken.

Het resultaat is dat klanten er beter uit zullen zien en daarmee worden aangemoedigd om meer te kopen. Bovendien zullen zij enthousiast zijn over het goede advies en de items die ze hebben gekocht. De medewerk(st)er komt professioneel over en staat met meer zelfvertrouwen en plezier op de werkvloer.

“De training was interactief, duidelijk en zeer praktijkgericht. Fijn dat we hem direct konden toepassen op onze nieuwe collectie.”