STYLE TRAINING KLEUR VOOR WINKELMEDEWERK(ST)ERS

Deze training is erop gericht om winkelmedewerk(st)ers te leren welke kleuren uit de nieuwe collectie bij welke kleurtypes en persoonlijkheden passen, zodat ze hun klanten beter en sneller kunnen adviseren over welke items uit de collectie hen het mooiste maken. Immers wanneer je de kleuren van kleding en accessoires afstemt op de natuurlijke kleuren van het haar, de ogen en de huid van de klant zullen ze er frisser, jonger, minder vermoeid en daarmee beter uit gaan zien.

MILOOKS leert de deelnemers tijdens een interactieve training hoe ze de kleurtypes van klanten beter kunnen herkennen en hoe ze klanten kunnen enthousiasmeren over passende kleuren uit de collectie. Ze leren alles over kleurtypes, de do’s en don’ts die daarbij horen en krijgen meer inzicht in wat kleuren doen met uitstraling. Tijdens de trainingen wordt middels diverse praktijkgerichte rollenspellen aandacht besteed aan welke kleuren uit de nieuwe collectie bij welk kleurtype passen en waarom.We leren de deelnemers te observeren, aan het begin van het klantcontact de juiste vragen te stellen, goed te luisteren en door te vragen. Hierdoor kunnen ze gerichter en sneller de juiste items uit de collecties zoeken.

Het resultaat is dat klanten er beter uit zullen zien en daarmee worden aangemoedigd om meer te kopen. Bovendien zullen zij enthousiast zijn over het goede advies en de items die ze hebben gekocht. De medewerk(st)er komt professioneel over en staat met meer zelfvertrouwen en plezier op de werkvloer. 


De trainingen worden op maat gemaakt, wat betekent dat de kleuren uit de nieuwe collecties in de trainingen worden verwerkt, waardoor ze actueel en praktijkgericht zijn.

"Weet nu het onderscheid tussen warme en koele kleuren en zal richting de klant zekerder overkomen"