STYLE TRAINING FIGUURTYPES EN KLEUR VOOR WINKELMEDEWERK(ST)ERS

Deze Style trainingen zijn erop gericht om winkelmedewerk(st)ers te leren welke kleding bij welk kleur- en figuurtype past, zodat ze hun klanten beter en sneller kunnen adviseren over passende items uit de collectie. 
De trainingen worden op maat gemaakt, wat betekent dat de collecties in de trainingen worden verwerkt, waardoor ze praktijkgericht, en actueel zijn. MILOOKS leert de deelnemers tijdens een interactieve training hoe ze de kleur- en figuurtypes van klanten beter kunnen herkennen en wat deze doen met hun uitstraling. Tijdens de trainingen wordt middels diverse oefeningen aandacht besteed aan welke kleding bij welk kleur- of figuurtype past. Hierdoor kunnen ze gerichter en sneller de juiste items uit de collecties zoeken. 

Het resultaat is dat klanten meer kopen en enthousiast zijn over het goede advies en de items die ze hebben gekocht. De medewerk(st)er komt professioneel over en staat met meer zelfvertrouwen en plezier op de werkvloer. 

“De training was voor iedereen, ook voor de zeer ervaren medewerksters, leerzaam, interactief, praktijkgericht, duidelijk en boeiend”