KOOP IN EEN PAAR UUR EEN MOOIE SET OF HELE GARDEROBE

Deze bijzondere shopervaring, die ook voor of na sluitingstijd mogelijk is, is zeer efficiënt en persoonlijk.

MILOOKS bespreekt eerst samen met jou wat je persoonlijk stijl en gewenste uitstraling is. Daarna gaan we (eventueel) in je kast kijken welke kledingstukken hierbij wel en niet passen. Tenslotte gaan we samen beoordelen welke items ontbreken. MILOOKS heeft een neus voor het vinden van de juiste items, ongeacht het budget.


Aan de hand van een samen gemaakte lijst met wensen, gaat MILOOKS vooraf op pad om precies te weten in welke winkels de meest geschikte items verkrijgbaar zijn. Deze items worden vervolgens voor je apart gehangen zodat je alleen maar hoeft te passen en eventueel kopen. Gericht, snel, gemakkelijk en geheel in stijl!

MILOOKS kan desgewenst na afloop een persoonlijk Styling Plan, met daarin foto’s van alle sets, voor je maken. Dit overzicht kun je bijvoorbeeld aan de binnenkant van je kast ophangen. Zo weet je in één oogopslag precies welke items je kunt combineren voor welk (zakelijk) doel.


"Ik heb eigenlijk de tijd en smaak niet om goed te shoppen, maar met Milou heb ik in 3 uur mijn garderobe weer helemaal compleet kunnen maken. Een echte aanrader!"