UW MEDEWERKERS ALS PERFECTE VISITEKAARTJE

De juiste kleding en kleuren van medewerkers dragen bij aan de gewenste positionering van uw bedrijf of merk. Voor winkelmedewerkers geldt tevens dat hun toegevoegde waarde, en daarmee die van uw bedrijf, wordt bepaald door de mate waarin ze erin slagen hun klanten optimaal te adviseren over de bij hun passende stijl, kleur en uitstraling.

MILOOKS helpt bedrijven bij het vertalen van hun positionering of kernwaarden naar de uitstraling van medewerkers. En bij winkelmedewerkers is tevens de wijze waarop ze klanten adviseren over hun stijl, kleur en uitstraling van belang.


Tijdens een intake gesprek gaan we eerst samen bespreken wat het bedrijf wil uitstralen. Vervolgens bepalen we welke kleding, kleuren, schoenen en accessoires hierbij passen en welke niet. Tijdens de workshops en trainingen zijn medewerkers actief bezig met de positionering van het bedrijf en leren ze hoe ze deze kunnen door vertalen naar hun eigen uitstraling.


"Ik moet er in mijn nieuwe baan modern en goed verzorgd uit zien. Milou heeft voor mij eerst een aantal moodboards gemaakt en daarna hebben we samen de stijl gekozen die het beste bij mij past. Nu weet ik precies wat ik moet kopen en ook waar ik dat het beste kan doen."