DE UITSTRALING VAN MEDEWERKERS HEEFT IMPACT OP HET BEDRIJFSIMAGO

Deze workshop is gericht op bedrijven die hun medewerkers bewust willen maken van hun uitstraling als visitekaartje van het bedrijf. Een professionele uitstraling zit niet alleen in hun verhaal, maar ook in hun houding, gedrag en kleding.  Dit geldt zeker ook voor de online uitstraling.


Tijdens deze workshop leren de deelnemers hoe ze hun uitstraling kunnen verbeteren, zodat deze optimaal past bij hun functie en de stijl en het imago van het bedrijf.  


We staan met elkaar stil bij het effect van houding, kleding, stoffen, kleuren en combinaties op de uitstraling. Bij de online uitstraling nemen we daarbij nog de lichtinval en de achtergrond mee zodat het totaalbeeld in balans is en ze daarmee krachtig overkomen. Deze workshop, die uiteraard ook online kan worden gegeven, wordt op maat gemaakt. De kernwaardes en/of gewenste uitstraling van het bedrijf worden in de workshop verwerkt.Na afloop van de workshop krijgen alle deelnemers een persoonlijk advies, met tips op het gebied van stijl, houding, figuur, kleur en combinaties en wat dit doet met hun persoonlijke uitstraling.


“De workshop heeft ons team en mijzelf aan het denken gezet! Naast styling inspiratie hebben we besproken wat de gewenste dresscode is voor een client facing rol. Zeer waardevol om te leren hoe je kan uitstralen wat je wil uitstralen, persoonlijk en als bedrijf!”