DE KRACHT VAN DE JUISTE UITSTRALING

Voor een krachtige en representatieve uitstraling

Deze workshop is gericht op bedrijven die hun medewerkers bewust willen maken van het belang van hun uitstraling. Als visitekaartje van het bedrijf heeft hun uitstraling impact op het bedrijfsimago. Een professionele uitstraling zit, naast een goed verhaal, zeker ook in een representatieve outfit. 


Tijdens de workshop leren de deelnemers hoe ze hun uitstraling kunnen verbeteren, zodat deze optimaal past bij hun functie en de stijl en het imago van het bedrijf. Hierdoor komen ze krachtig en representatief over. 

Door aandacht te besteden aan je uiterlijke presentatie laat je zien dat je jezelf én de ander serieus neemt. 


We staan met elkaar stil bij het effect van kleding, stoffen, kleuren, pasvormen en combinaties. Ook komen, indien gewenst, onderwerpen als het gebruik van make-up, accessoires en persoonlijke verzorging aan de orde.
De workshop wordt op maat gemaakt, waarbij de kernwaardes en gewenste uitstraling van het bedrijf in de workshop worden verwerkt.

De inhoud van de workshop kan ook in een trainingsprogramma worden opgenomen. 


Persoonlijk advies

Na afloop van de workshop krijgen alle deelnemers een persoonlijk advies, met tips op het gebied van stijl, houding, figuur, kleur en combinaties. De adviezen zijn positief en opbouwend, met als doel om ieder individu bewust te maken van hun persoonlijke uitstraling en hoe ze representatiever en krachtiger kunnen overkomen.


“De workshop heeft ons team en mijzelf aan het denken gezet! Naast styling inspiratie hebben we besproken wat de gewenste dresscode is voor een client facing rol. Zeer waardevol om te leren hoe je kan uitstralen wat je wil uitstralen, persoonlijk en als bedrijf!”