LAAT JE ADVISEREN OVER DE STIJL DIE JE LAAT STRALEN

Je uitstraling wordt voor een groot deel bepaald door de kleding en de kleuren die je draagt. Voor TV gelden andere wetten. Er kijken vaak veel (kritische) mensen naar je, er is sprake van een grote hoeveelheid licht en warmte en elk detail wordt vaak close up in beeld gebracht.


MILOOKS geeft advies over welke outfit het beste bij je persoonlijkheid en figuur- en kleurtype past en waarin je je lekker voelt. Ze houdt daarbij rekening met wat de camera met je doet, zodat je op beeld ook de juiste uitstraling hebt. Je kunt je dus concentreren op wat je moet doen en niet op hoe je eruit ziet. Daarnaast verzorgt MILOOKS de styling van TV programma's die gaan over 'welke kleding bij welk figuur' en 'hoe zie ik er op mijn best uit'.


Tijdens een persoonlijk gesprek gaan we samen je stijl bepalen. We letten hierbij op je figuur, wat voor stijl- en kleurtype je bent, wat je wil uitstralen tijdens elk specifieke programma en waar je je lekker bij voelt. We kunnen ook een kastencheck doen om te kijken of je al items hebt die daar bij passen of samen de ontbrekende items (of een complete outfit) gaan kopen. Voor TV Styling kan MILOOKS in veel gevallen ook kleding lenen.


"Ik was behoorlijk zenuwachtig over mijn optreden en uitstraling in RTL Late Night, maar heb me tijdens de uitzending, dankzij de perfecte outfit, volledig kunnen concentreren op het gesprek."