DIGITALE TRAINING FIGUURTYPES

Deze digitale training, die zelfstandig middels een uitgebreide toelichting in de winkel kan worden gegeven, is erop gericht om winkelmedewerk(st)ers te leren welke kleding bij welke figuurtypes past, zodat ze hun klanten beter en sneller kunnen adviseren over passende items uit de (nieuwe) collectie.

MILOOKS leert de deelnemers tijdens deze digitale training hoe ze de figuurtypes van klanten beter kunnen herkennen. Ze leren alles over de 6 meest voorkomende figuurtypes en de do’s en don’ts die daarbij horen. Daarnaast komen de 9 meest voorkomende issues van vrouwen en bijbehorende oplossingen uitgebreid aan bod. Tijdens de training wordt middels diverse praktijkgerichte rollenspellen aandacht besteed aan welke items uit de (nieuwe) collectie bij welke figuurtypes passen. De training kan op maat worden gemaakt, wat betekent dat de nieuwe collectie in de training wordt verwerkt, waardoor deze actueel en praktijkgericht is. 

Het resultaat is dat klanten er beter uit zullen zien en daarmee worden aangemoedigd om meer te kopen. Bovendien zullen zij enthousiast zijn over het goede advies en de items die ze hebben gekocht. De medewerk(st)er komt professioneel over en staat met meer zelfvertrouwen en plezier op de werkvloer. 

“De training was duidelijk, praktisch en leerzaam”