DE COLLECTIE OP EEN ORIGINELE EN PROFESSIONELE MANIER AAN KLANTEN SHOWEN

Veel winkeliers kiezen er tegenwoordig voor om in de winkel, door middel van een modeshow, de nieuwe collecties aan hun klanten te presenteren. MILOOKS presenteert modeshows en kan tevens helpen bij het organiseren daarvan.

Er wordt een stijlvol en gezellig event gecreƫerd waarmee klanten extra aandacht krijgen en enthousiast worden gemaakt om de nieuwe collectie te kopen.


In overleg kan MILOOKS de uitnodiging maken, het thema bedenken en de sets, passend bij het thema, uitzoeken. Tijdens de presentatie van de show, die op maat wordt gemaakt, gaat MILOOKS dieper in op de laatste trends en specifieke eigenschappen van de collectie. Desgewenst wordt ook dieper ingegaan op welke items voor welke figuur- en kleurtypes geschikt zijn.

Na afloop blijft de Style Coach in de winkel aanwezig om klanten een persoonlijk styling en/of kleuradvies te geven en, indien gewenst, te helpen bij de verkoop.


"Milou heeft op een enthousiaste en informatieve manier onze modeshow gepresenteerd en onze klanten vonden het leuk om van haar na afloop styling advies te krijgen"